Csudajó buli volt.

Ami azt illeti jóval korábban megkérkeztünk, mint ahogy kellett volna, de amikor leadtam a benevezett söröket (Világvége, és 424) akkor azt mondta a srác, hogy már kilenctől tart a program.

Ehhez képest kilenckor a zsűri volt ott, akik kóstolgattak, meg mi a feleségemmel, akik kávéztunk. Később megjött Tamás is, úgyhogy inkább elkezdtünk sörözni, ha már versenyen vagyunk.

Ne kezdjetek el sörözni délelőtt, mert egészen rossz ötlet.

Mindenesetre a lényeg a lényeg: amit akartunk, azt mind megkaptunk, egyrészt jók voltak az előadások (kicsit el is gondolkodtam rajta, hogy kéne csinálni budapesti házisörfőző meetupot) másrészt ami még fontosabb volt, sikerült beszélni másokkal, akiknek szintén ez a hobbijuk, egyrészt remek eszmecsere volt, másrészt szerintem lesznek itt sörkóstolások a jövőben.

Advertisement

A sörök amúgy elég jól szerepeltek, az IPA kilencedik, a Porter tizennegyedik lett a saját kategóriájában, ahol is mind a kettőnek eleve ismertem néhány hibáját, szóval van hova fejlődni. Már csak az egyesületbe belépés, és a szavazólapok megkapása az, amire várok.